latinica  ћирилица
25/09/2024 |  10:55 ⇒ 11:21 | Аутор: РТРС

Селак: СПС препознао политику Шобота; Вриједни људи са конкретним рјешењима

Кампања СПС-а започела је једну здраву политику, која иде на добит грађана Бањалуке и Републике Српске и препознала потенцијал кандидата СНСД-а за градоначелника највећег града на Врбасу, Николе Шобота, рекао је предсједник Социјалистичке партије Српске Горан Селак за наш Јутарњи програм.
Горан Селак - Фото: Уступљена фотографија
Горан СелакФото: Уступљена фотографија

- Једини смо представили пројекте и одлучили шта ћемо да радимо. Имамо конкретна рјешења, видимо какво је стање са тзв. саобраћајном револуцијом. У договору са струком, одређено је да се преиспитају саобраћајне револуције, те ријеше саобраћајне гужве - наводи Селак.

Додаје, да су у разговору са кандидатом СНСД-а за градоначелника Бањалуке Николом Шоботом одлучили да се одређена питања морају ријешити, као и да он нуди конкретна рјешења, која могу помоћи грађанима Бањалуке.

- Битан је и паркинг у Бањалуци, са којим постоје одређени проблеми. Наш циљ је да тај паркинг буде бесплатан за борце Војске Републике Српске - наводи Селак.

Када је ријеч о пројектима у Бањалуци, Селак истиче да треба рећи стоп бетонизацији Бањалуке.

- Требају нам паркови, али имамо горуће проблеме, који су хитнији да се ријеше. Имате људе који имају огромне проблеме са водом у својим кућама. Грађани су препознали то што је СПС стао иза човијека, који око себе има тим људи који нуде конкретна рјешења, а то је доктор Шобот. Одговоран човијек, који размишља као већина грађана Бањалуке, те види шта је потребно Бањалуци. Један од проблема је боравак дјеце у вртићима, за које он нуди рјешења изградње нових вртића. Имате проблем макадамских путева, мостова, толико новца је потрошено на разне пројекте, а не рјешавају се горући проблеми, што нема смисла - додаје Селак.