latinica  ћирилица
25/09/2024 |  09:20 ⇒ 09:20 | Аутор: РТРС

Ђокић: Наставити са развојем за боље Требиње

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић рекао је да ће партија наставити да са партнерима ради на развоју Требиња, који је постао један од градова лидера, не само у Херцеговини, него и у Републици Српкој.
СП, трибина у Требињу -
СП, трибина у Требињу

Ђокић је изјавио да се Требиње препознаје по општем расту и привреде, туризма, трговине, али и културног и спортског живота, те многих других области које су подигле град на знатно виши ново него претходних година и деценија.

Он је рекао да је СП у сарадњи са политичким партнерима посљедње четири године у Требињу имала запажену политичку улогу и важне резултате.

- Радили смо и давали видан допринос општем напретку и развоју града и поносни смо на те резултате - изјавио је Ђокић новинарима уочи предизборне трибине Градског одбора СП-а у Требињу на којој су представљени кандидати партије за одборнике у Скупштини града.

Он је истакао да Требиње има потенцијал за даљи привредни ради и да желе да наставе и даље да га јачају.

- Уложићемо заједнички напор са партнерима да то и буде остварено у будућности - нагласио је Ђокић.

Предсједник требињског Градског одбора Социјалистичке партије Рајко Ћапин истакао је пуну подршку ове партије кандидату СНСД-а за градоначелника Требиња Мирку Ћурићу на предстојећим локалним изборима, за кога је рекао да је спреман да настави досадашњим путем.

Ћапин је додао да очекује да ће у сарадњи са градским властима, као и до сада, представници партије учествовати у реализацији најважнијих пројеката у граду.