latinica  ћирилица
24/09/2024 |  22:39 ⇒ 25/09/2024 | 08:29 | Аутор: СРНА

Ђајић апеловао на превознике да наставе бесплатно возити пензионере

Незадовољство грађана Градском управом у Бањалуци је велико, док се СНСД увијек стављао на располагање народу, рекао је носилац листе за Скупштину града Бањалука Владо Ђајић.
Владо Ђајић - Фото: СРНА
Владо ЂајићФото: СРНА

Ђајић подсјетио је да је Скупштина града Бањалука на иницијативу СНСД-а донијела одлуку о издвајању 300.000 КМ за изградњу фискултурне сале у бањалучком насељу Дебељаци, што градска администрација није урадила.

- Истовремено смо донијели одлуку и усвојено је у буџету да се са 250.000 КМ прошири гробље у Дебељацима, а градоначелник Драшко Станивуковић није ни то урадио. Значи, покрао је Дебељаке, покрао је и оштетио грађане - рекао је Ђајић на предизборним трибинама Градског одбора СНСД-а у Дебељацима и Врбањи.

Ђајић је данас апеловао да превозници јавног градског и приградског превоза путника у Бањалуци наставе да возе бесплатно пензионере, истичући да ће дати све од себе да пензионери не изгубе право на бесплатан јавни превоз.

- Нека возе пензионере још 10 дана, а онда ћемо наћи право рјешење. Ми нисмо као Драшко, ми не лажемо и не варамо и не дајемо лажне наде - навео је Ђајић, те додао да ће пензионери "бити збринути" кроз субвенције за лијекове, награде за празнике и рођенданске ваучере.

Ђајић је навео да са кандидатом за градоначелника СНСД-а доктором Николом Шоботом, кроз њихове професије, служе народу и стоје му на услузи.

- Планирамо тако и даље, да осјетимо пулс грађана, да разговарамо са њима и да урадимо за народ све што је потребно - поручио је Ђајић.