latinica  ћирилица
24/09/2024 |  22:11 ⇒ 22:43 | Аутор: РТРС

Додик: У Палама завршени бројни пројекти

СНСД у Пале долази са образом, јер су, у мандату СНСД-а, завршени бројни пројекти, поручио је на трибини у Палама предсједник СНСД-а Милорад Додик.
СНСД Пале - Фото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
СНСД ПалеФото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

- Пале су увијек биле у мом срцу и увијек сам водио рачуна да овдје треба више да урадимо, тако смо се и понашали, а то потврђује да власти Српске никада нису одбиле ниједан предложени пројекат и неће бити док сам ја ту - истакао је Додик.

Он је оцијенио да је у посљедњих 20 гдина у Пале уложено више него у читавој претходној историји постојања.

Најављујући да ће тако бити и даље, Додик је позвао на подршку кандидатима СНСД-а за начелника Пала Дамјана Шкипину и градоначелника Источног Сарајева Љубишу Ћосића, носиоца одборничке листе Бошка Југовића и све остале који су на тој листи.

- Потребне су нам младе патриоте потпут Шкипине, који треба да побиједи, јер ми водимо одговорну политику - истакао је Додик.

И кандидат СНСД-а за начелника Пала Дамјан Шкипина изразио је увјерење у сигурну побједу.

- Завршићемо пројекте које смо започели - Полицијску управу, зграду Факултета физичке културе и спорта, Музеј Републике Српске. Европска банка је одобрила кредит и од наредне гријне сезоне имаћемо нову топлану, а на мјесту досадашње направити зелену оазу - додао је Шкипина.

СНСД очекује убједиљиву побједу у скупштини општине Пале, и својих кандидата за начелника Пала и градоначелника града Источно Сарајево - рекао је носилац листе Бошко Југовић.

- Подршка Владе и предсједника Републике Српске пројектима на Палама је била неприкосновена и зато треба да наставимо континуитет - рекао је Југовић.

Представници СНСД-а захвалили су се на подршци коалициним партнерима.