latinica  ћирилица
24/09/2024 |  22:07 ⇒ 22:41 | Аутор: СРНА

Јавор: Наставићемо реализацију планова и послије 6. октобра

Кандидат СНСД-а за градоначелника Приједора Слободан Јавор рекао је да ће уз подршку суграђана и послије 6. октобра наставити реализацију планове у договору са народом.
Слободан Јавор на трибини у Петрову - Фото: СРНА
Слободан Јавор на трибини у ПетровуФото: СРНА

Јавор је на предизборној трибини СНСД-а у приједорском насељу Петрово истакао значај повјерења које влада тамо гдје се нешто договори и реализује.

- Тако је и овдје у Петрову гдје смо долазили, разговарали и рјешавали нека инфраструктурна питања од којих им је најважније било алсфалтирање четири путна правца - рекао је Јавор новинарима у Петрову.

Он је поручио да ће доћи у Петрово и након побједе на предстојећим изборима како би заједно са мјештанима договарао даљу реализацију планова.

- Могу да поручим да ту нећемо стати, да је ово мјесто живо мјесто и да су међуљудски односи добри, када говоримо и о Бошњацима, који су мјештани овог дијела нашег града и са којима живимо, радимо и сарађујемо. Тако ће бити и у будућности - рекао је Јавор.

Кандидат за одборника Дражена Мршић истакла је да Градски одбор СНСД-а у Приједору проводи једну озбиљну политику тако што води рачуна о томе да привлачи нове инвеститоре и отвара нова радна мјеста.

Она је позвала суграђане да изађу на изборе и да подрже кандидате за одборнике СНСД-а и Слободана Јавора за градоначелника Приједора.

Кандидат за одборника Ненад Гвозден оцијенио је да побједа Јавора неће бити упитна, а очекује и најмање десет одборника у Скупштини града.