latinica  ћирилица
24/09/2024 |  21:58 ⇒ 22:41 | Аутор: СРНА

Трибина ДЕМОС-а у Требињу: Очекујемо једног одборника у Скупштини града

Требињски одбор ДЕМОС-а организовао је вечерас предизборну трибину у Требињу са које је поручено да у Скупштии града очекује једног одборника, те да ће се залагати за економску стабилност, образовање, јачање туризма.
Трибина ДЕМОС-а у Требињу - Фото: СРНА
Трибина ДЕМОС-а у ТребињуФото: СРНА

Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић рекао је новинарима да имају компактност какву нема ниједна политичка партија.

- ДЕМОС је понудио кандидате за Скупштине и у два случаја за начелнике локалних заједница. Вјерујемо да ће многи од њих успјети у скупштинама, да ће кандидати за начелнике освојити мандате - рекао је Чубриловић.

Носилац одборничке листе Александра Копривица рекла је новинарима да њихова листа има 30 кандидата часних и поштених људи и да су у програму изнијели њихове идеје водећи се главним принципима ДЕМОС-а - бризи о појединцу и сваком грађанину Требиња.

- Очекујемо једног одборника у Скупштини града Требиња и од њега ћемо инсистирати да иницира све што смо изнијели у нашем програму, а залагаће се за економску стабилност, образовање, повратак и останак младих у нашем граду и појачање туризма, јер је Требиње препознато као туристички центар - рекла је Копривица.

Она је истакла да ДЕМОС у Требињу подржава кандидата СНСД-а и коалиције за градоначелника Мирка Ћурића, јер су става да оно што је добро не треба мијењати, већ добрим и креативним идејама побољшати стање које тренутно јесте.

Кандидат за градоначелника Мирко Ћурић истакао је током трибине да су у претходном периоду завршили или је у току завршетак свега онога што су заједно обећали.

- Као што смо радили у претходном периоду, у наредном треба само да наставимо. Пут је утабан и поносни смо са свим што смо урадили. Требамо да урадимо још више, од 7. октобра ћемо да наставимо да радимо и стварамо да Требиње буде боље и снажније - рекао је Ћурић.