latinica  ћирилица
24/09/2024 |  20:48 | Аутор: СРНА

Додик: Наставићу да радим да и у будућности имате повјерење у мене

Предсједник СНСД-а Милорад Додик најавио је да ће наставити да ради тако да људи и у будућности имају повјерења у њега, а да ће у Вишеграду бити изграђена зграда за пет брачних парова да би потврдили опредјељење да власт пружа подршку младима, али и наталитету.
СНСД Вишеград - Фото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
СНСД ВишеградФото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Додик је рекао да ће обавезе општине бити да припреми грађевинску дозволу, локацију и ријеши канализацију за зграду од пет станова за првих пет брачних парова.

- Вишеград у мени има посебну емоцију, увијек сам знао да су овдје људи са каракетером, посебни, јер се окупљате и држите до добрих односа међу вама. Вечерас сам ту да вам се захвалим за сваки глас који сте дали СНСД-у јер од тога значи моја снага коју обављам - истакао је Додик на предизборној трибини у Вишеграду.

Он је додао да ће његова обавеза бити да настави да ради и развија град да и у будућности људи имају повјерења у њега.

Додик је истакао да је пратећи идеју Емира Кустурица, Андрићград био квалитетан помак и промјена, уз све опструкције локалне власти које су биле.

- Успјели смо Андрићград да урадимо захваљујући његовом имену и презимену, идеји. Емир увијек тежи ка вишем, остало је још неких ствари да урадимо, које смо започели и које ћемо урадити, хотел, топла вода, велнес. Радићемо на томе да ово дигнемо на већи стандард - нагласио је Додик.

Он је напоменуо да хидроелектрана Вишеград има социјалну одговорност и да је потребно да оно што се оствари као добит треба и да остане у овој локалној заједници.

Кандидат за начелника општине Младен Ђуревић рекао је да је у свим пројектима имао подршку предсједника Додика који својом мудром и одговорном политиком исписује нове странице бољег живота сваког мјеста у Републици Српској, па тако и у Вишеграду.

Наводећи шта је све урађено у сарадањи са Владом и Додиком, Ђуревић је најавио и друге пројекте.

Обећао је да ће бити завршена ограда око основне школе, реконструкција комплетне водоводне и канализационе мреже са пречистачима, реконструкција порушеног моста у Душчу, реконструкција дијела регионалног пута према Сасама и завршетак Андрићграда.

Носилац одборничке листе СНСД Недељко Перишић рекао је да сви треба да подрже кандидата за начелника Младена Ђуревића и кандидате за одборнике.

Он је оцијенио да ће Ђуревић добити нови мандат као начелник општине, али је указао на значај да у тај мандат уђе са минимално девет одборника.

- Морамо направити базу у Скупштини општине Вишеград да нам се никад не деси референдум и да нам се никада више не деси да се блокира развој Вишеграда - поручио је Перишић.

Предизборном скупу СНСД-а присуствовали су портпарол странке Радован Ковачевић, начелници и кандидати за начелнике општине из регије.