latinica  ћирилица
24/09/2024 |  19:40 ⇒ 21:58 | Аутор: СРНА

ДЕМОС и Уједињена Српска формирали заједничку листу у Теслићу, подршка Керићу за начелника

Општински одбори ДЕМОС-а и Уједињене Српске у Теслићу формирали су заједничку листу "Заједно за бољи Теслић" која подржава кандидата СНСД-а за начелника општине Недељка Керића.
Недељко Керић и Недељко Чубриловић - Фото: СРНА
Недељко Керић и Недељко ЧубриловићФото: СРНА

Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић рекао је да би ова странка у Теслићу требало да постане парламентарна.

- Људи који су се нашли на овој заједничкој листи заслужују подршку грађана како би сутра могли да буду дио Скупштине и скупштинске већина. Такође, наш одбор је одлучио да подржи Керића за начелника општине и вјерујемо у то да ова коалиција може да направи пресудан утицај да би Керић био начелник - рекао је Чубриловић.

Керић је захвалио Чубриловићу за подршку и истакао да Теслић има сложну и јаку коалицију, да треба промјене и да ће се оне десити 6. октобра.

- Идемо даље, идемо заједно, идемо сложно, идемо снажно. Имамо много идеја, много великих пројеката, коначно рјешавање водовода и водоводне инфраструктуре, побољшање путних комуникација са регионалним центрима, као и самог града, а зауставићемо бетонизацију града, беспотребну и бесправну градњу - рекао је Керић.

Он је додао да ће радити на томе да буде више зелених површина, паркова, шеталишта, све оно што је у Теслићу мањкало протеклих 12 година.

Носилац листе "Заједно за бољи Теслић – ДЕМОС и Ујединњена Српска" Сузана Липовчић позвала је становнике становнике општине Теслић да изађу на изборе 6. октобра и да пруже подршку њиховим кандидатима јер се боре за истинске вриједности друштва.

Она је изразила наду да ће Керић 6. октобра побједити на изборима за начелника општине.

- Оно што ми радимо овдје у Теслићу, доказ је доброг рада, као и присуство Чубриловића који је дошао да подржи наш рад - навела је Липовчићева.