latinica  ћирилица
24/09/2024 |  18:54 ⇒ 25/09/2024 | 07:14 | Аутор: РТРС

Шобот: Дебељаци заслужују модерну инфраструктуру и сигурно окружење за све своје грађане

Кандидат за градоначелника Бањалуке Никола Шобот, данас је посјетио Дебељаке, насеље које се суочава са бројним инфраструктурним изазовима, а које заслужује пажњу и улагања од стране градске управе. Шобот је разговарао са мјештанима о кључним питањима која их погађају, наглашавајући потребу за хитним интервенцијама.
СНСД Дебељаци - Фото: РТРС
СНСД ДебељациФото: РТРС

- Реконструкција саобраћајнице од подручне школе Станко Ракита до пружног прелаза мора бити приоритет. Ово је кључна саобраћајница за мјештане Дебељака и њен тренутни лош стање отежава свакодневни живот - рекао је Шобот.

СНСД Дебељаци (фото: РТРС)

Поред тога, Шобот је истакао важност санације и проширења садржаја дјечијег игралишта, наглашавајући да су дјеца будућност овог насеља и да им морамо обезбиједити сигурно мјесто за игру.

- Одржавање и санација некатегорисаних путева, као и постављање уличне расвјете гдје је то неопходно, кључни су за побољшање квалитета живота у Дебељацима - додао је Шобот.

СНСД Дебељаци (Фото: РТРС)

Шобот се такође осврнуо на потребу за асфалтирањем улица и редовним одржавањем канала уз саобраћајнице, како би се спријечиле поплаве и обезбиједила сигурност свих учесника у саобраћају.

СНСД Дебељаци (Фото: РТРС)

На крају, Шобот је закључио: "Дебељаци заслужују модерну инфраструктуру и сигурно окружење за све своје грађане. Заједно можемо изградити боље услове за живот. Побиједиће Дебељаци, побиједиће Бањалука!"