latinica  ћирилица
24/09/2024 |  15:45 | Аутор: СРНА

ДНС очекује велику подршку Приједорчана

Градски одбор ДНС-а Приједор очекује да ће Приједорчани у великом броју подржати њихове кандидате за одборнике у градској скупштини и кандидата за градоначелника Слободана Јавора, којег подржава девет политичких партија.
ДНС - Фото: илустрација
ДНСФото: илустрација

- Листу одборничких кандидата ДНС-а чине млади људи који су се већ доказали на личном и породичном плану - наводи се у саопштењу.

Носилац листе кандидата ДНС-а за одборнике у Скупштини града Приједора Лука Ђервида рекао је да ДНС жели учествовати у свим започетим пројектима и рјешавању проблема канализационе мреже тамо гдје је то потребно.

- Радићемо на побољшању саобраћајне слике, уређењу саобраћајница, прилаза школама и вртићима како бисмо повећали безбједност у саобраћају наших најмлађих суграђана. Предлагаћемо и подржати све инвестиције и активности које воде ка додатној градњи да Приједор не заостаје за другим градовима - рекао је Ђервида.

Кандидат ДНС-а за одборника у Скупштини града Приједора Зоран Шикман поручио је да ће се залагати за растерећење саобраћаја тако што ће смањити свакодневну гужву, буку и загађење ваздуха.

- Захтијеваћу наставак радова на изградњи обилазнице, изградњу нових раскрсница и кружних токова, као и обнављање и проширење саобраћајне сигнализације у свим насељима. Потенцираћу изградњу бициклистичких стаза, нових пјешачких зона и намјенских паркова - додао је Шикман.