latinica  ћирилица
24/09/2024 |  12:57 | Аутор: РТРС

Жижовић: У Посушје по побједу

Фудбалери Борца премијерлигашку трку настављају у Посушју, а пут Херцеговине отишли су са циљем да се домогну три бода.
Младен Жижовић (фото: ФК Борац) -
Младен Жижовић (фото: ФК Борац)

Вечерас их чека посљедњи тренинг уочи утакмице, а Младен Жижовић, шеф стручног штаба, увјерен је да ће екипа показати праву реакцију након минулог пораза.

- Посушје је веома квалитетна екипа која има неколико појединаца на које ћемо морати да обратимо пажњу. За нас је добро што након дербија са Сарајевом имамо још један изазов и увјерен сам да ћемо показати реакцију након пораза. Наш циљ је да остваримо побједу и да се домогнемо три бода. Поштујемо екипу Посушја, али сматрам да имамо довољан број квалитетних играча и довољно сампоуздања да из ситуације у којој се налазимо изађемо још бољи. Имамо одређених кадровских проблема, а након вечерашњег тренинга одлучићемо се за играче који су најспремнији и који ће дати све од себе за побједу - рекао је Жижовић.

За двобој са Посушјем упитан је капитен Срђан Граховац, док је од раније ван строја Давид Вуковић.

Стручни штаб зна и одакле пријети и највећа опасност у предстојећој утакмици.

- Посушје је екипа која има квалитетан везни ред и веома су опасни у транзицији. Види се у њиховој игри да су дуго на окупу и сматрам да је то њихова највећа снага. Ипак, ми знамо све њихове предности и мане и не сумњам да ћемо бити прави у тој утакмици. Понављам, наша амбиција је да остваримо побједу и да се са три бода вратимо у врх табеле - рекао је Жижовић.

Утакмица на стадиону "Мокри Долац" на програму је у сриједу са почетком у 18.00 часова.