latinica  ћирилица
24/09/2024 |  10:14 | Аутор: СРНА

Ухапшено више лица због дроге, потјернице и одбијања тестирања

Бањалучка полиција ухапсила је возача чији су иницијали А.К. који је аутомобилом учествовао у саобраћајној незгоди, а одбио је да се подвргне испитивању на присуство алкохола у организму, као и лице Д.Л. за којим је расписана централна потјерница по наредби Основог суда у Бањалуци.
Полиција Српске - Фото: РТРС
Полиција СрпскеФото: РТРС

Припадници Полицијске управе Бањалука јуче су ухапсили и лице чији су иницијали Б.К. које је, по уочавању полицајаца, убацило у уста и прогутало одређену количину марихуане.

Код овог лица пронађена је пластична врећица са марихуаном, а о свему је обавијештен дежурни судија Одјељења за прекршаје Основног суда у Бањалуци.

Полиција у Прњавору одузела је ловачки карабин и ловачку пушку од лица Д.Л. које је претходно пријетило оштећеном лицу, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Прњаворска полиција уручила је прекршајне налоге лицу чији су иницијали Р.А. које је вријеђало, а након тога и физички напало лице истих иницијала.

Полиција је од лица Р.А. одузела два ловачка карабина.

На подручју Полицијске управе Бањалука јуче је евидентирано 10 кривичних дјела, четири нарушавања јавног реда и мира и девет саобраћајних незгода у којима је једно лице повријеђено.