latinica  ћирилица
24/09/2024 |  09:13 ⇒ 09:15 | Аутор: РТРС

Ђокић: Економско оснаживање за боље Невесиње и цијелу Херцеговину

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић рекао је синоћ у Невесињу да партија остаје посвећена привредном расту, како ове општине тако и цијеле Републике Српске.
СП, трибина у Невесињу - Фото: Уступљена фотографија
СП, трибина у НевесињуФото: Уступљена фотографија

Ђокић је нагласио да је Социјалистичка партија у Невесињу радила на ономе што су обећали прије четири године, а то је да снажно подупиру економски раст и развој овог мјеста, јер је то предуслов за напредак свих сфера живота.

Он је на трибини истакао да је кључни циљ СП економски развој цијеле Републике Српске, појаснивши да је то предуслов да се зауставе миграције и омогући квалитетнији и просперитетнији живот свим људима.

Указао је на инвестиције у ову локалну заједницу изузетно велике финансијске вриједности, наводећи да ће енергетски објекти који се граде бити готови за неколико година и то ће бити на добробит цијеле Херцеговине.

Предсједник Социјалистичке партије у Невесињу Огњен Куљић рекао је да излазе са 26 кандидата, међу којима су доктори, инжењери, правници, економисти, спортисти и многа препознатљива лица.

- Сигуран сам да ћемо добити подршку грађана Невесиња како би у значајној мјери имали утицај у будућем сазиву Скупштине општине. Наш основни циљ је привредни и економски развој општине Невесиње - рекао је Куљић.

Куљић је подсјетио да је посљедњих година у Невесињу урађено много пројеката, енергетских до оних који се тичу водоснабдијевања, обнове Центра за културу, Спортске дворане, путева.

Он је нагласио да СП подржава кандидата СНСД-а Миленка Авдаловића за начелника општине Невесиње, те да очекују убједљиву побједу и наставак добре сарадње на добробит свих грађана Невесиња.

Авдаловић је захвалио за подршку и додао да се нада да ће на истом пројекту остати до 2028.

На трибини Социјалистичке партије, која је одржана у Културном центру "Небојша Глоговац", представљени су сви кандидати Социјалистичке партије за Скупштину Невесиња.