latinica  ћирилица
23/09/2024 |  22:00 ⇒ 22:02 | Аутор: ТАНЈУГ

Станојевић: Срамота за све нас, извињавам се сваком навијачу Партизана

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић извинио се навијачима "црно-белих" за пораз од Црвене звезде у 174. вјечитом дербију.
Александар Станојевић (фото: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ) -
Александар Станојевић (фото: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ)

Фудбалери Партизана су раније вечерас на свом терену поражени од Звезде 4:0 у мечу деветог кола Суперлиге Србије.

- Шта рећи после оваквог резултата? Осим да је срамота за све нас. За мене највећа. Извињавам се сваком навијачу Партизана, што смо дозволили да овако изгубимо без крви, без ичега. Звезда је показала класу изнад нас велику - рекао је Станојевић на конференцији за медије и додао:

"Преузимам одговороност за све што се десило. Жао ми је што смо играли код куће. Ето, то је најтежи пораз који сам доживио, тешко је пало свима. Немам шта да додам. Жао ми је што сам дошао са фластерима, не да драмимо и причамо".

Он се на конференцији за медије појавио са фластером на челу.

- Да је било 0:0, не бих ни дошао, али смо изгубили 4:0 па да не буде да избјегавам, морао сам да испоштујем. Незадовољни навијачи су разбили стакло, погодило нас стакло, расекло ме, није било физичког обрачуна. Стакло се разбило, имали смо крви. Мало је непријатно да не правимо неки театар или нешто - додао је тренер Партизана.

Навијачи Партизана су током меча затражили да Станојевић поднесе оставку.

- "Станоје одлази" је нормална порука и поштујем поруку навијача. Са друге стране, "продао си клуб Станоје", она не може на мене да се односи никада. То" Станоје одлази", то ћемо видјети, то је најмање проблем. Отишао сам и када сам имао 98 бодова. Никада нисам бејжао од одговорности. Али, да сам се продао. Коме? - закључио је тренер Партизана.