latinica  ћирилица
23/09/2024 |  21:54 | Аутор: РТРС

Станивуковић: Школа у Ади величанствен пројекат; Улагати у младост и образовање

Величанствен пројекат је завршен овдје у Ади, а то је изградња модерне школе, која је рађена по свим свјетским стандардима и то је пројекат вриједан пет милиона КМ. Школа се дуго чекала, чекала је не само Ада, него цијела Бањалука, рекао је кандидат ПДП-а за градоначелника Бањалуке Драшко Станивуковић.
ПДП у Ади, Бањалука - Фото: РТРС
ПДП у Ади, БањалукаФото: РТРС

- Једну смо школу завршили овдје у Ади, пројекат вриједан пет милиона КМ, који много значи овдје за ово предивно и важно насеље. Поред ове школе, планирамо врло брзо почети градњу школе на Паприковцу. То су дјела. Улагати у образовање, у младост и данас добити такве објекте за образовање је сјајна перспектива за едукативни систем, не само у Бањалуци него и у цијелој Српској - рекао је Станивуковић на трибини у мјесној заједници Ада.

Све што је потребно за једно насеље, то смо и урадили, рекао је Станивуковић.

- Овдје је важно да урадимо један вишенамјенски објекат за који већ припремамо пројекат, као и објекат породичне амбуланте, зграду мјесне заједнице, још један објекат за културно-умјетничко друштво, спорт, рекреацију, итд. То су објекти које ово насеље треба да има - каже Станивуковић.

Имамо планове за даље који су подједнако важни, као и дјела која су иза нас, поручио је Станивуковић.