latinica  ћирилица
23/09/2024 |  21:16 ⇒ 21:16 | Аутор: РТРС

ПДП: Станивуковић за кратко вријеме урадио много за Куљане

Куљани се брзо развијају, у овом мјесту живи много младих људи, а Станивуковић са својим тимом у кратком периоду урадио је много, поручио је у Куљанима код Бањалуке носилац листе ПДП-а за Скупштину града Бранислав Бореновић.
ПДП у Куљанима, Бањалука - Фото: РТРС
ПДП у Куљанима, БањалукаФото: РТРС

- Саобраћајнице, вртић и све оно што су основне иснфраструктурне потребе за живот у једној мјесној заједници у Бањалуци. Убијеђен сам да ће дјела побиједити у Куљанима и показати да људи хоће конкретне резултате - рекао је Бореновић.

Гдје год да смо дошли, подршка је огромна - поручили су представници ПДП-а на скупу.

- Мјештани Куљана могу да виде зашто је потребно гласати за дјела и наставити са изградњом саобраћаница, али и бесплатних плацева који ће омогућити да млади брачни парови свију своје гнијездо у Куљанима - поручио је кандидат ПДП-а за одборника у Скупштини града Бањалука Бојан Кресојевић.

Кандидат ПДП-а за одборника у Скупштини града Бањалука Тања Вукомановић позвала је све људе да изађу на изборе 6. октобра.

- Сва ова подршка на трибинама је невјероватна, али она се рачуна само онда је они верификују и на изборима - рекла је Вукомановићева.

Ово је, кажу, довољан показатељ да Бањалука препознаје дјела и да гласа за дјела.