latinica  ћирилица
23/09/2024 |  20:22 | Аутор: РТРС

Независни покрет "Својим путем": Досљедност, транспарентност и залагање приоритети

Независни покрет "Својим путем" - Игор Радојичић у Хан Пијеску има за циљ да освоји једно одборничко мјесто, како би се глас покрета чуо наредне четири године. Носилац листе, Владо Остојић каже да ће се борити за ред, правду и добра рјешења.
НП "Својим путем" - Фото: РТРС
НП "Својим путем"Фото: РТРС

- Ми смо кренули својим путем идемо с одборничком листом на којој сам ја носилац. Надам се да ће наш покрет у Хан Пијеску бити парламентарна партија - нагласио је Остојић.

Независни покрет "Својим путем" основан је да заштити институције Српске, наводи предсједник покрета Игор Радојичић и додаје да су за опште добро, досљедност, транспарентност и залагање приоритети.

- Наша листа са Владом Остојићем на челу има задатак да у наредне четири године буде озбиљан стабилизирајући стручни фактор за Хан Пијесак као што ћемо и у другим општинама и градовима Српске бити конструктивни стручни професионални и стратешки размишљати о сваком граду и општини у Републици Српској - навео је Радојичић.

Независни покрет "Својим путем" Игор Радојичић најмлађа је политичка партија у Српској, речено је на трибини у Хан Пијеску.