latinica  ћирилица
23/09/2024 |  20:05 | Аутор: РТРС

Поткозарски народни покрет - странка која препознаје потребе грађана

Листа Поткозарског народног покрета састављена је од квалитетних кандидата који умију да препознају потребе грађана, поручила је Маја Кунић, кандидат ПНП-а за одорника у Скупштини града Приједора.
Поткозарски народни покрет - Фото: РТРС
Поткозарски народни покретФото: РТРС

- Ја као кандидат и економиста увијек ћу преферирати развој економије, који се заснива на стварању нових вриједности, покретању производње, отварању нових радних мјеста и запошљавању младих људи у Приједору - нагласила је Кунићева.

Кандидат ПНП-а за одборника у Скупштини града Приједора, агроном Драгослав Драгић, поручио је да ће се, уколико буде изабран за одборника, залагати за већа улагања у пољопривреду.

- Похвално је улагање од 1.258.000 марака од стране градске управе. Онима који дају то је пуно, а онима који примају је очигледно мало. Може то да се подијели на другачији начин, али су битна улагања - рекао је Драгић.

На трибни Поткозарског народног покрета у Ракелићима поручено је да ПНП није странка која много обећава, али увијек је ту да помогне грађанима у рјешавању проблема с којима су суочени.