latinica  ћирилица
23/09/2024 |  19:52 | Аутор: РТРС

УС: Пале су колијевка Републике Српске

Пале су за Уједињену Српску колијевка Републике Српске, поручио је лидер Уједињене Српске Ненад Стеванић са предизборног скупа на којем је представљена кандидатска листа ове странке за Локални парламент.
Уједињена Српска - Пале - Фото: РТРС
Уједињена Српска - ПалеФото: РТРС

Стевандић каже да је ова партија међу првим заговарала да се озакони статус Пала, као пријестонице Српске.

- Сада је најважније да се посветимо човјеку, да се рађа више дјеце, да зауставимо демографски пад и да уз туризам, привреду и дрвопрерађивачке потенцијале, добијамо и конституисање регионалног центра, пријестонице Републике Српске - .

Програм паљанског одбора Уједињене Српске темељи се на јачању локалне привреде, здравствене и социјалне заштите, организовању јавне кухиње, развоју спорта, рекла је носилац листе Уједињене Српске за СО Пале Славка Брезо.

- Наш тим окупља људе из различитих области, са великим радним искуством, али са истом визијом, бољи живот свих наших суграђана. Можемо и морамо много боље у наредном периоду - рекла је Брезо.

Уз позив суграђанима да подрже њихову визију Уједињена Српска апелује да на предстојећим изборима, подрже кандидате СНСД-а за начелника Пала и градоначелника Источног Сарајева, Дамјана Шкипину и Љубишу Ћосића.