latinica  ћирилица
23/09/2024 |  18:20 ⇒ 18:33 | Аутор: СРНА

ДНС подржава кандидатуру Дарка Томаша за градоначелника Прњавора

У Прњавору је данас потписан коалициони споразум између СНСД-а и ДНС-а којим је предвиђена подршка на предстојећим локалним изборима Дарку Томашу, кандидату СНСД-а за градоначелника Прњавора.
Томаш и Радић потписали коалициони споразум - Фото: СРНА
Томаш и Радић потписали коалициони споразумФото: СРНА

Предсједник Градског одбора ДНС-а Драган Радић рекао је да ће његова странка у пуном капацитету подржати Томаша који има јасну визију развоја Прњавора у наредне четири године.

- ДНС је у претходне три године био конструктиван партнер градоначелнику Томашу и коалиционим партнерима, много добрих идеја је проистекло и реализовано из те заједничке сарадње и желимо и даље наставити тако - изјавио је Радић новинарима.

Томаш је рекао да је протекле три године обиљежила успјешна међустраначка сарадња и да су људи из ДНС-а радили одговорно.

- Све добро што је урађено, сви реализовани пројекти за младе, пензионере, борачке категорије су плод и резултат заједничког рада и дјеловања. Увјерен сам да ће СНСД и ДНС са коалиционим партнерима и након 6. октобра чинити већину у Прњавору и наставити радити на даљем развоју града - рекао је Томаш.