latinica  ћирилица
22/09/2024 |  19:28 ⇒ 20:58 | Аутор: СРНА

Лазић: Сарадња - кључ за бржи развој Семберије

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Микајло Лазић данас је заједно са кандидатима ове странке за одборнике у Скупштини града посјетио Ново насеље Јања чијим мјештанима су поручили да је сарадња кључ за бржи развој Семберије.
Бијељина, кандидат СНСД Микајло Лазић за градоначелника - Фото: СРНА
Бијељина, кандидат СНСД Микајло Лазић за градоначелникаФото: СРНА

- У свим нашим мјесним заједницама, и у граду и у селу, порука је јасна - осим што мора да буде бржи и ефикаснији, развој Семберије мора да буде равномјеран. Морамо једнако улагати у све мјесне заједнице и ослушкивати потребе грађана - рекао је Лазић.

Он је подсјетио да је Ново насеље Јања једно од највећих повратничких насеља, не само у Семберији, него и шире.

- Они који су једном све изгубили у вихору рата не заслужују да годинама, па и деценијама чекају оно најосновније. То је оно што желимо да промијенимо - рекао је Лазић.

Носилац одборничке листе СНСД-а за Скупштину града Бијељина Бојан Савић поручио је да Лазић иза себе има резултате, а испред себе јасан циљ.

- Наш доктор Лазић ће оздравити цијелу Семберију, сваку мјесну заједницу, баш као што оздравља и своје пацијенте. Имамо цијели сет мјера које ће у наредне четири године реализовати вриједан и озбиљан тим - истакао је Савић.

Он је напоменуо да становници Семберије не траже "куле и градове", него реалне ствари које се, уз одговоран приступ, могу ријешити за неколико мјесеци или до годину или двије дана.

- Немамо више времена за губљење, вријеме је да се прихватимо посла - поручио је Савић.

Са грађанима су разговарали и кандидати за одборнике у Скупштини града Бијељина Младен Милић, Жељана Арсеновић, Драгана Кукарић и Ведрана Панић.