latinica  ћирилица
22/09/2024 |  16:49 ⇒ 23/09/2024 | 07:32 | Аутор: РТРС

Уједињена Српска: Подршка Прелићу за начелника Рогатице

Уједињена Српска посвећује велику пажњу и мањим општинама. У Рогатици се представила са комплетном листом кандидата за скупштину општине, који ће радити на развоју ове локалне заједнице поручио је предсједник Уједињене Српске Ненад Стеванић на предизборном скупу странке у тој општини.
Уједињена Српска у Рогатици - Фото: Уступљена фотографија
Уједињена Српска у РогатициФото: Уступљена фотографија

- Мале општине су за нас најважније и ако мале општине буду нестајале ни велики градови се неће одржати. Тако да је то пројекат Уједињене Српске, да све мале општине имају своју Стратегију развоја, да она не буде блокирана и да у Влади Републике Српске буде проходно. То је неки модел Уједињене Српске - брза сарадња Владе и локалних заједница - рекао је Стевандић.

Уједињена Српска очекује бољи успјех на предстојећим локалним изборима него прије четири година када су у СО Рогатици имали једног одборника, рекао је носилац листе за локлани парламент Велибор Ђурић, најављујући приоритет у будућем раду.

- Акценат стављамо на најмлађе, дјецу, спорт, као и на борачку популацију и ратне војне инвалиде којима треба увијек помоћ - навео је Ђурић.

Уједињена Српска ће, на предстојећим изборима, подржати кандидата СНСД-а за начелника Рогатице, Нинослава Прелића, поручено је са скупа.