latinica  ћирилица
22/09/2024 |  15:01 ⇒ 20:45 | Аутор: РТРС

Уједињена опозиција ПДП-СДС воља народа: Ревидирати пројекте унског кеја

Душан Гашић, кандидат Уједињене опозиције ПДП-СДС воља народа за начелника општине Нови Град, критиковао је начин на који је уређено шеталиште поред унског кеја.
Душан Гашић, кандидат за начелника Новог Града -
Душан Гашић, кандидат за начелника Новог Града

- Стаза је сужена, расвјетна тијела се налазе у крошњама дрвећа и косо дјелују. Ми ћемо уредити обале ријеке Уне, плаже, купалишта и посебним пројектом ћемо осмислити туристичке садржаје од моста на Сани до хотела - навео је Гашић.

Филип Егељић кандидат за одборника у СО Нови Град Уједињене опозиција ПДП-СДС воља народа наглашава да ни након годину и по актуелна власт није успјела да заврши реконструкцију унског кеја.

- Двије туристичке љетне сезоне, период године када можемо приходовати нешто новца од туризма су упропаштене и овдје су за то вријеме били буквално ровови. Такође расвјета која је најављена дуж кеја, мјесецима није функционисала и људи су били у мраку, што мјештани Ограда, што људи који искористе прилику да шетају поред наше ријеке Уне - рекао је Егељић.

Ако добијемо повјерење грађана да формирамо локалну власт у Новом Граду мораћемо ове пројекте ревидирати, поручили су из Уједињене опозиције ПДП-СДС воља народа.