latinica  ћирилица
21/09/2024 |  21:25 ⇒ 21:33 | Аутор: РТРС

Липовчић: Препознати оно што нуди Коалиција "За бољи Теслић"

Сузана Липовчић, носилац листе Коалиције "За бољи Теслић" Демос-Уједињена Српска очекује да ће Теслићани препознати оно што нуде кандидати за одборнике ове коалиције.
Сузана Липовчић и Ненад Стевандић - Фото: РТРС
Сузана Липовчић и Ненад СтевандићФото: РТРС

- Општински одбор Демос и Уједињена Српска су формирали заједничку кандидатску листу Заједно за бољи Теслић Демос Уједињена Српска. Надамо се да су грађани општине Теслић већ препознали наше људе на листи, који су спремни да раде за бољи Теслић јер Теслић то заслужује - рекла је Липовчићева,

Послије ових избора Теслић би требало да живи своје најбоље године, истакли су предсједник Уједиње Српске Ненад Стевандић и кандидат коалиције За бољи Теслић Синиша Божић.

- Оно што се надам, што се тиче саме коалиције, је то да ћемо имати три одборника и да ћемо бити веома битан политички субјекат послије избора - навео је Божић.

Стевандић је истакао да очекује да ће сви грађани бити свјесни да дају допринос да би Теслић ушао у фазу у којој ће живјети своје најбоље вријеме, како је навео, и са одборницима и са начелником који разумије на који начин овај град може да се покрене јер је, каже чињеница да је он у задњих неколико година стао.

Коалиција За бољи Теслић Демос-Уједињена Српска подржава Снсд-овог кандидата за начелника Недељка Керића.