latinica  ћирилица
21/09/2024 |  14:17 ⇒ 14:18 | Аутор: СРНА

Пронађена дрога, ухапшено лице из Добоја

Припадници Полицијске управе Градишка ухапсили су лице из Добоја чији су иницијали К.Џ. због трговине дрогом и омогућавања уживања наркотика другим лицима, док су двије особе из овог града прекршајно санкционисане.
Пронађна дрога - Фото: СРНА
Пронађна дрогаФото: СРНА

Полиција је дошла до сазнања да три непозната лица посједују одређену количину дроге, дистрибуирају је и омогућавају другим лицима уживање наркотика на подручју Градишке.

Оперативним радом на терену полиција је пронашла лица чији су иницијали С.В, Џ.О. и К.Џ, а тестирањем је утврђено да су сва три позитивна на дрогу, те је лице К.Џ. ухапшено.

Уз сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а на основу наредбе Основног суда у Градишци, извршен је претрес возила које користе осумњичена лица и том приликом су пронађени одређена количина спида, сканка, 10 таблета екстазија, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука наредио је да против К.Џ. буде достављен извјештај о почињеним кривичним дјелима неовлаштена производња и промет дроге и омогућавање уживања дроге, док су лица С.В. и Џ.О. прекршајно санкционисана.

Полицијска управа Градишка наставиће са овим активностима, те апелује да грађани евентуална сазнања у вези са злоупотребом дроге пријаве полицијским службеницима, како би сарадњом грађана и полиције заштитили животе младих.