latinica  ћирилица
21/09/2024 |  12:52 ⇒ 23/09/2024 | 11:09 | Аутор: РТРС

Драгичевић: Станивуковић злоупотријебио смрт мог дјетета и људе који су му вјеровали

Мислим да би за све грађане Бањалуке и Републике Српске најкориснији начин био да послије ових избора Драшко Станивуковић политички, као личност не постоји, јер је немјерљиву штету нанио грађанима и својим бирачима, рекао је Давор Драгичевић независни кандидат за градоначелника Бањалуке.

- Драшко Станивуковић је на крилима "Правде за Давида", на крилима људи који га воле, обожавају, од 2018. године, добио све. Сада нема ништа. Нема ништа јер је злоупотријебио смрт мог дјетета - каже Драгичевић.

Као приватну личност, каже Драгичевић, свако добро желим, и њему и његовој породици.

- А, оно што је најважније злоупотријебио је људе, своје гласаче који у њега гледали у једном моменту као неку икону. Да је код њега било, прије свега, памети, политичке воље, принципијелности, ставова које је желио да заступа, ја сам сасвим убијеђен да би то мало дијете једног дана сасвим био и предсједник Републике Српске и пред њим би била успјешна каријера. Али, показало се оно што сам рекао, да је то било само на крилима једне трагедије. Лажна обећања, нетранспарентност и капацитети са којима та особа располаже сасвим су сигурно недовољни било какве функције надајући се неком другом рјешењу за Бањалуку - рекао је Драгичевић.