latinica  ћирилица
21/09/2024 |  10:45 ⇒ 14:50 | Аутор: РТРС

Шобот: Додик ми је рекао да морам побиједити, нећу бити циркусант и глумац, Станивуковић лоше радио

Кандидат за градоначелника Бањалуке Никола Шобот, рекао је да није члан ниједне странке, да је прихватио кандидатуру испред СНСД-а јер жели да његов град буде бољи, а да би Бањалучани требало да живе у граду који има воду, уредне паркове, нове саобраћајнице.
Никола Шобот - Фото: РТРС
Никола ШоботФото: РТРС

Шобот, који је доктор кардиолог и начелник Клинике за кардиохирургију Универзитетског клиничког центра Републике Српске, истакао је да жели и да ће радити у складу са законом а не према туђим интересима.

- Својој породици сам обећао да нећу урадити ништа због чега ће се они стидјети. Не пада ми напамет да привлачим пажњу неким глупостима, и то је мој став. Имам системска рјешења која захтијевају озбиљан рад. Желим да се окренемо струци, развоју. Несхватљиво је за мене да људи у Бањалуци и данас немају воду. Срамота је да људи на плус 40 немају воду. То су моје комшије, моји пријатељи - истакао је Шобот.

Додао је да док ми причамо о води и асфалту, млади људи одлазе.

- Не причамо о радним мјестима него о води и асфалту. Тренутно у Бањалуци 2.500 дјеце чека мјесто у вртићу. Милорад Додик ми је рекао да морам побиједити. Подршка је неспорна. За сада иде јако добро - поручио је Шобот у интервју за Дневни аваз.