latinica  ћирилица
20/09/2024 |  22:13 ⇒ 22:15 | Аутор: СРНА

Мирковићева: Oпредијељени да развијамо и јачамо град

Носилац листе Народне партије Српске за Скупштину града Приједора Оливера Брдар Мирковић изјавила је да одборничку листу чине људи различитих професија и занимања, јасно опредијељени да развијају и јачају свој град.
НПС, трибина у Приједору - Фото: СРНА
НПС, трибина у ПриједоруФото: СРНА

- Трудимо се да на свим нашим трибинама што јасније представимо наш политички програм, циљеве, интересовања и наше кандидате и надамо се да ћемо заслужити њихову подршку на изборима који су пред нама - рекла је Мирковићева на предизборној трибини ове странке у Брезичанима.

Кандидат за одборника НПС-а Зоран Бујић, који је и истакнути фудбалер и тренер, изјавио је да ће се залагати за унапређење спорта.

- Једноставно, то је моја бранша и ја ћу се трудити колико год могу, на свим нивоима да се услови побољшају. То је прије свега инфраструктура, да буде адекватна за нашу омладину, да их задржимо овдје, да не иду даље. Неопходно је обезбиједити боље финансијске услове, али и услове за тренирање - рекао је Бујић.

Кандидат за одборника НПС-а Драгана Алексић поручила је вечерас окупљеним мјештанима Цикота, Волара, Драготиње, Брезичана и околних села да подрже ову одборничку листу, континуитет и напредак Приједора.

- Ваш глас је важан, гласајте за будућност Приједора. НПС је одлучна и чврсто стоји уз кандидата СНСД-а за градоначелника Приједора Слободана Јавора. Заједно радимо и растемо, настављамо да заједно развијамо и јачамо нашу заједницу - поручила је Алексићева.

Она је додала да ће се залагати и за спровођење мјера које ће побољшати демографску и пронаталитетну слику града.