latinica  ћирилица
20/09/2024 |  16:18 ⇒ 16:25 | Аутор: РТРС

Пејчић: Подржавамо инцијативе које промовишу здраве навике

Подржавамо све иницијативе које промовишу активне начине кретања, смањење емисије штетних гаосва и здраве навике, рекао је кандидат Репибличке странке Српске за градоначелника Бијељине Миле Пејчић, говорећи o иницијативи ове странке названој "Бициклом до посла".
Републичка странка Српске - Фото: РТРС
Републичка странка СрпскеФото: РТРС

- Нова Градска управа ће посветити дужну пажњу изградњи мреже бициклистичких стаза, зелених оаза за одмор и рекреацију. Ослободићемо трг за пјешаке и бициклисте и радити на промоцији урбаних начина кретања, те здравих навика што доприноси и здрављу наших суграђана - навео је Пејчић.

Ово је један од шест пројеката које су одборници Републичке странке Српске иницирали у градском парламенту, чијом реализацијом ће живот грађана Бијељине према ријечима Милета Пејчића бити бољи.

Лана Милошевић, кандидат Републичке странке Српске за одборника у Скупштини града Бијељина представила је једну од иницијатива ове странке под називом "Бициклом до посла", која представља омогућавање грађанима Бијељине да до својих радних мјеста у ужем центру града дођу бициклима.