latinica  ћирилица
20/09/2024 |  13:21 ⇒ 13:22 | Аутор: РТРС

СПС: Душко Милетић - Кандидат који гради на темељима рада и породичних вриједности

Социјалистичка партија Српске представила је ноциоца листе СПС-а за Град Приједор Душка Милетића.
Душко Милетић - Фото: Уступљена фотографија
Душко МилетићФото: Уступљена фотографија

Душко Милетић, препознат као вриједан и поуздан члан локалне заједнице, одлучио је да свој рад и посвећеност пренесе и на политичку сцену, кандидујући се за предстојеће изборе, наводи се у саопштењу СПС-а.

- Милетићева каријера и животна филозофија засновани су на основним вриједностима које његује – породици, преданом раду и одговорности према друштву. Кроз дугогодишњи ангажман, Милетић се доказао као особа која разумије стварне потребе грађана. Његова професионална каријера обухвата рад у неколико сектора, гдје се истакао као вођа који увијек тежи напретку и стварању бољих услова за све. У локалној заједници посебно се посветио развоју инфраструктуре и подршци малим предузетницима, вјерујући да су економски раст и отварање нових радних мјеста кључ за будући просперитет - наглашавају из СПС-а.

Поред свог професионалног успеха, Милетић увијек истиче породицу као свој највећи ослонац.

- Као супруг и отац, свјестан је колико су јаке породичне везе важне за стабилност сваког друштва. Његова супруга и дјеца, као и шира породица, активно учествују у локалним пројектима и подржавају га у његовом раду, те заједно представљају прави примјер породичне солидарности и међусобне подршке - наводе из СПС-а.

Из СПС-а истичу да "Милетић није само кандидат; он је човјек који вјерује у снагу заједничког рада и породичних вриједности".

- Његова визија за будућност усмјерена је ка стварању заједнице у којој су сви једнако важни – од најмлађих до најстаријих. Кроз унапређење локалне инфраструктуре, подршку образовању и подстицање младих на активизам, Милетић жели да осигура да свака породица у његовом окружењу осјети бољитак. На предстојећим изборима, Милетић нуди транспарентност, одговорност и искрену бригу за своје суграђане, ослањајући се на вриједности које и сам свакодневно живи. Његова визија будућности обухвата заједницу у којој породице могу да расту и напредују у здравом и стабилном окружењу - поручују из СПС-а.