latinica  ћирилица
18/06/2021 |  21:11 | Аутор: Б92

Јокићев отац: Људи треба да схвате, то је битније од свега осталог

Бранислав Јокић, Николин отац, говорио је за Телевизију Сомбор о актуелностима.

Он је том приликом открио да ће Никола постати отац у септембру, а дотакао се прича и о МВП награди и хиподрому.

- МВП награда је заслужена. Кад прочитамо колико је новинара гласало. Малтене једногласно. Нормално да нам је свима драго. Вјероватно је и њему. Нисмо нешто много причали о томе. Браћа су ту најжешће доживјела, јер су били присутни тамо. Као породица у Сомбору смо имали огроман притисак од новинара, али смо имали прећутни договор да не коментаришемо ништа - рекао је Бранислав Јокић.

Како Бранислав излази на крај са новинарима?

- Једноставно се извиниш људима, ако је такав договор да не желиш да ништа посебно да коментаришеш. То је Николина заслуга и он једини треба да коментарише. Нажалост су изгубили четврту утакмицу, Никола је завршио сезону. Има малих здравствених проблема са снајом, која је у другом стању. Не знам како ће се то одразити на збивања која слиједе. Треба да се породи у Америци. Људи треба да схвате да човјек треба да добије дијете и то је битније од свега осталог - поручио је Николин отац.

Хиподром је важан за породицу Јокић.

- То је царство које градимо. Ту ће се Сомборци окупљати седам, осам пута годишње и уживати - рекао је он.

Бранислав каже да нису познати Николини планови за будућност.

- Нема планова. И даље има уговор са Нагетсима. Да ли ће бити промејне уговора... О том потом. Углавном, радно мјесто га чека. Треба да ради даље, да задовољава себе, клуб, газде, навијаче, породицу - закључио је он.