latinica  ћирилица
05/05/2021 |  11:38 | Аутор: РТРС

Челзи и Реал вечерас за финале Лиге шампиона

Манчестер сити ће вечарас добити ривала у финалу Лиге шампиона. У реванш утакмици другог полуфионала састаће се Челзи и Реал.

Фудаблери Челзија, ако је судити према резултату из прве утакмице, ближе су пласману у финале. У Мадриду било је 1:1 и домаћинима вечерас на Стамфорд бриџу одговара било која побиједа или да утакмица заврши без погодака. У Челзију су свјесни велике прилике, али и опрезни, знајући да се Реал ове сезоне већ неколико пута у свим такмичењима, враћау из готово немогућих ситуација.

-Заборавите резултат прве утакмице, он није толико важан колико други мисле.Нерјешен резултат прев утакмице у припреми овог меча нама не значи ништа.Тражићемо од играча да бууд као један, као тим и са јасни циљем да савладамо један јак тим као што је Реал. То ће се догодити ако на терену дамо све од себе, оно најбоље што имамо. - Томас Тухел

Најуспјешни клуб старог континента с ачак 13 титула, и поред релативно слабог резултата из прв еутакмице ни не помишља о предаји. Увјери су у краљевском клубу да, и они како је њих Челзи изненадио у првој утакмици, сада изненаде свог домаћина и стигу до прилике да се боре за нови трофеј.

-Мислим да су сви играчи који су овде са нама спремни. Сви. Ми смо у полуфиналу Лиге шампиона и шта год да се догоди сви ћемо се борити до смрти тамо на терену. Мислим да су сви играчи спремни за игру, а онда наравно морам да изаберем тим. Даћемо све од себе да се пласирамо у финале. То нам је обавеза. - Зинедин Зидан

Утакмица у Лондону на Стамфорд бирџу, Челзи – Реал, почииње у 21 час.