latinica  ћирилица
02/05/2021 |  16:31 ⇒ 16:37 | Аутор: СРНА

Ћурић посјетио дежурне службе и пацијенте на ковид одјељењу

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић и предсједник Скупштине града Драгослав Бањак са сарадницима посјетили су поводом Васкрса пацијенте на ковид одјељењу у Болници и припаднике дежурних служби.
Требиње: Ћурић посјетио Ковид одјељење - Фото: СРНА
Требиње: Ћурић посјетио Ковид одјељењеФото: СРНА

Представници градске власти у посјети су били Полицијској управи, Територијалној ватрогасној јединици и Служби хитне медицинске помоћи.

Ћурић је рекао да они који су данас дежурни нису у могућности да празник проведу са најмилијим, као ни они смјештени у Болници, због чега су их и посјетили да би им честитали Васкрс.

- Обишли смо оне који брину о Требињу када други одмарају. Посебно ме радује што је на ковид одјељењу мањи број хоспитализованих него у претходних дана - навео је Ћурић.

Он је рекао да и поред побољшане епидемиолошке ситуације нема мјеста опуштању, те да је важно поштовање епидемиолошких мјера.

- Нема дилеме да је здравље људи на првом мјесту и да је то приоритет за све нас, посебно јер су и наши медицински радници већ дуже од годину дана на првој линији борбе за ковидом. Исто тако, привреда мора да ради. Вјерујемо да уз поштовање епидемиолошких мјера можемо да имамо добру туристичку сезону - навео је Ћурић.

Челници града су припадницима дежурних служби уручили васкршња јаја, а пацијентима на ковид одјељењу ручак, воће и јаја.