latinica  ћирилица
19/04/2021 |  12:07 ⇒ 12:08 | Аутор: РТРС

Броћета: Захваљујући РТРС-у ријешени многи проблеми Срба повратника

Делегат из реда Срба у Дому народа Парламента Федерације БиХ Горан Броћета упутио је честитку поводом 29 година рада Радио телевизије Републике Српске, истичући да су захваљујући јавном сервисy ријешени многи проблеми Срба повратника.
Горан Броћета - Фото: РТРС
Горан БроћетаФото: РТРС

- Медији су прозор у свијет. Захваљујући Радио телевизији Републике Српске која је свакодневнл пристуна у повратничким општинама у Федерацији БиХ многи проблеми су ријешени јер су угледали свјетлост дана - рекао је Броћета у честитки.

Броћета је у честитки руководству, уредништву, новинарима и свим запосленима у овој медијској кући истакао да је Телевизија Републике Српске увијек висини задатка и на лицу мјеста.

- Захваљујући Радио телевизијији Републике Српске и Новинској аренцији Републике Српске-СРНА повратнички живот у Дрвару, Гламочу, Босанском Грахову и Босанском Петровцу је лакши јер имамо прилику да кажемо истину, информацију, лијепе животне приче али и бројне проблеме који нас муче - изјавио је Броћета о важности медија у западнокрајишким општинама.

Телевизија Републике Српске данас обиљежава 29 година рада.