latinica  ћирилица
07/04/2021 |  15:55 ⇒ 16:19 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Радојичић квалификован за било коју позицију (ВИДЕО)

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је да је Игор Радојичић важан човјек СНСД-а и да је квалификован за било коју позицију, па и за министра за људска права и избјеглице у Савјету министара.
Цвијановић-Радојичић - Фото: Тwitter
Цвијановић-РадојичићФото: Тwitter

- Мислим да би он би сјајан министар, а био би сјајан и на другим мјестима. А да ли се дошло до тога да се формално предлажу кадрови, нисмо ушли у ту процедуру. Дакле, апсолутно то није та прича - рекла је Цвијановић новинарима у Бањалуци.

Што се тиче, како је рекла, стрелица које долазе од СДА, они увијек покушавају да улове у некој ситуацији, да кажу неки свој став.

Према њеним ријечима, за СДА је мањи проблем да ли би један такав министар био Радојичић или било ко други од проблема које имају са кантоналном владом, са свим превирањима у станци.

- Ту се не сналазе добро и онда им добро послужи СНСД, па онда условљавају, вјероватно, да би подигли рејтинг у кантону - оцијенила је Цвијановић и додала да ће се, кад прича буде формализована, "онда видјети ко кога може условљавати".

Цвијановић је навела да је у медијима видјела да наводно Сенад Братић треба да се врати на мјесто потпредсједника парламента Српске, те додала да су условљавања која увијек постоје. - То вам је она пинг-понг лоптица, неко је баци, други добаци и не могу се тиме оптерећивати - навела је Цвијановић.