latinica  ћирилица
03/04/2021 |  13:25 ⇒ 13:27 | Аутор: СРНА

Тегелтија: Полиција Српске - гарант мира и безбједности

Предсједавајући Савјета министара Зоран Тегелтија честитао је министру унутрашњих послова Републике Српске Драгану Лукачу, директору Полиције Синиши Кострешевићу и свим припадницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске 4. април - Дан полиције.
Зоран Тегелтија - Фото: РТРС
Зоран ТегелтијаФото: РТРС

- Од свог настанка, полиција Републике Српске гарант је мира, владавине права и безбједности свих грађана Српске, а висок професионални стандард и несебичну бригу за грађане показали сте и у овим изазовним временима пандемије вируса корона - истакао је Тегелтија у честитки.

Предсједавајући Савјета министара навео је да је полиција Српске, пожртвовано радећи на сузбијању свих негативних појава у друштву, показала спремност да у сваком тренутку своје способности, знања и вјештине стави у службу грађана на чему им искрено захваљује, саопштено је из Кабинета предсједавајућег Савјета министара.

- Увјерен сам да ћете и у времену које је пред нама, наставити храбро и посвећено извршавати своје обавезе, те да ће хуманост, племенитост, стручност и поштовање закона и даље бити окосница вашег рада. Са жељом да и у будућем периоду наставите да предано радите свој посао остварујући запажене професионалне резултате, Вама и свим припадницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске честитам Дан полиције Републике Српске - нагласио је Тегелтија у честитки.