latinica  ћирилица
03/04/2021 |  13:13 ⇒ 16:00 | Аутор: СРНА

Вишковић: Полиција гарант безбједности грађана

Премијер Републике Српске Радован Вишковић честитао је 4. април - Дан полиције Републике Српске, те истакао да је полиција гарант безбједности Српске и њених грађана и да Влада Српске остаје чврсто опредијељена да у континуитету ради на њеном даљем опремању и модернизацији.
Радован Вишковић - Фото: РТРС
Радован ВишковићФото: РТРС

Вишковић је Дан полиције честитао министру унутрашњих послова Драгану Лукачу, директору Полиције Синиши Кострешевићу и свим припадницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске, са жељом да, као и до сада, наставе да успјешно обављају своје задатке, саопштено је из Бироа Владе за односе са јавношћу.

- С поносом могу да кажем да је полиција Републике Српске данас једна од најуспјешнијих полиција у региону, што њени припадници свакодневно показују својим преданим радом и успјешним извршавањем свих својих задатака, посебно сада, у условима пандемије вируса корона, током које су припадници наше полиције показали изванредну зрелост и одговорност - навео је Вишковић у честитки.

Он је истакао да се сви у Српској, обиљежавајући Дан полиције, са поносом сјећају и одају признање свим припадницима полиције који су у Одбрамбено-отаџбинском рату положили своје животе у одбрани Републике Српске да би грађани данас живјели у миру и слободи.