latinica  ћирилица
03/04/2021 |  12:46 ⇒ 20:00 | Аутор: РТРС

Чланови ПДП-а организовали корона журку у Бијељини (ВИДЕО)

Корона журку у Бијељини, коју су синоћ инспекција и полиција открили у викендици у насељу Дијелови, организовали су високорангирани чланови бијељинског ПДП-а и њихови симпатизери, објавили су медији.
Полиција Републике Српске - Фото: РТРС
Полиција Републике СрпскеФото: РТРС

Како је саопштено из Полицијске управе Бијељина, у викендици су затечене 22 особе и четири испред, а била је организована и музика уживо. Због ометања полицијских службеника у вршењу дужности ухапшена су лица чији су иницијали Ц.В. из Бијељине и Т.П, држављанка Србије.

Медији су објавили да је на журци затечен високорангирани члан ПДП-а, а који је одборник у актуелном сазиву Скупштине Бијељине, те један бивши посланик ове странке у Народној скупштини Републике Српске, који је ухапшен због ометања полицијских службеника у вршењу дужности.

Српскаинфо је објавила да су и остали гости који су у викендици затечени симпатизери ПДП-а, те да су ту биле и двије дјевојке из Србије.

- Код једне од њих је нађена дрога, а друга је пијана ометала полицију - навео је извор тог портала.

Из бијељинске Полицијске управе саопштено је да је код лица М.Т, држављанке Србије, пронађена медицинска дрога за коју није имала потребну медицинску документацију, због чега јој је издат прекршајни налог.