latinica  ћирилица
21/11/2020 |  15:52 ⇒ 15:52 | Аутор: СРНА

И. Сарајево: Напао полицајце шрафцигером и спрејом

Лице из Сарајева чији су иницијали М.Ч. ухапшено је због напада на полицајце у Источном Сарајеву који су покушали да успоставе јавни ред и мир након пријаве да је у једној трговини и апотеци вербално напало запослене.
Полиција Републике Српске - Фото: СРНА
Полиција Републике СрпскеФото: СРНА

Из Полицијске управе Источно Сарајево саопштено је да се напад догодио јуче око 18.20 часова, а ово лице је истог дана лишено слободе.

- Поступајући по пријави, а приликом успостављања нарушеног јавног реда и мира, лице М.Ч. је, уз употребу шрафцигера и спреја за тренутно онеспособљавање, физички напало полицијске службенике који су задобили тјелесне повреде - наводи се у саопштењу.

Из полиције су појаснили да је ово лице претходно у једној трговачкој радњи, а затим у апотеци у Спасовданској улици нарушило јавни ред и мир тако што је вербално напало раднице трговачке радње и апотеке.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, а након криминалистичке обраде, тужилаштву ће бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу напад на службено лице у вршењу службене радње.