latinica  ћирилица
16/11/2020 |  20:42 ⇒ 22:09 | Аутор: СРНА

Жунић: Тенденциозно писање појединих медија, СНСД и Додику стало до имиџа и развоја Бањалуке

Члан Главног одбора СНСД-а Игор Жунић изјавио је Срни да су поједини медији тенденциозно и потпуно погрешно пренијели данашњу изјаву лидера СНСД-а Милорада Додика када је ријеч о развоју Бањалуке.
Игор Жунић - Фото: РТРС
Игор ЖунићФото: РТРС

- Поједини медији су, без имало професионалне и моралне одговорности, навели да је Милорад Додик на данашњој конференцији за новинаре пријетио и грађанима Бањалуке. То је апсолутна лаж. Чак и синоћ, након што су саопштени изборни резултати, предсједник Додик је честитао свим изборним побједницима и нагласио да наша партија увијек поштује изборну вољу бирача - нагласио је Жунић.

Он је подсјетио да је лидер СНСД-а и данас рекао да ће скупштинска већина у Бањалуци, предвођена СНСД-ом, наставити да спроводи политику јачања и промоције свих вриједности и Бањалуке и Републике Српске.

- Предсједник наше партије је посебно нагласио да је скупштинској већини у Бањалуци стало да град функционише и да се сачува њен добар имиџ. Исто тако, нагласио је да ће скупштинска већина подржати реализацију предизборних обећања Драшка Станивуковића која су за добробит свих становника Бањалуке, а међу којима је и бесплатан јавни превоз за ученике и пензионере - нагласио је Жунић.

Он је рекао да јесте изненађење, али и разочарање да кандидат СНСД-а Игор Радојичић није добио подршку својих суграђана, упркос томе што је власт у Бањалуци, предвођена СНСД-ом, скоро двије децење максимално улагала у Бањалуку и направила модеран град са свим неопходним садржајима потребним за живот данашњег човјека.