latinica  ћирилица
16/11/2020 |  12:26 ⇒ 12:26 | Аутор: СРНА

Мићић честитао Петровићу

Предсједник СДС-а Семберија Мићо Мићић честитао је кандидату СДС-а и ПДП-а за градоначелника Бијељине Љубиши Петровићу на добром резултату и вјероватној побједи на локалним изборима, будући да још нису пребројани сви гласови и чекају се они пристигли путем поште.
Мићо Мићић - Фото: СРНА
Мићо МићићФото: СРНА

Мићић је у саопштењу за новинаре захвалио свим грађанима Бијељине који су га својим гласом подржали на јучерашњим изборима.

- Многобројне поруке подршке ме обавезују да останем присутан у политичком животу Бијељине и својим искуством помогнем јачању СДС-а Семберија и допринесем стварању добре атмосфере за живот и рад у нашем граду. Нажалост, нисмо успјели да осигурамо наставак развоја Бијељине на начин како смо га ми видјели и замишљали - навео је Мићић.

Он је истакао да га радује то што су грађани препознали потребу за постојањем јаке локалне странке са сједиштем у Бијељини.

Мићић је нагласио да су кандидати СДС-а Семберија остварили одличан резултат за свој први наступ као нова странка на изборима и честитао им је на томе.

- Грађани су потврдили нашу одлуку да је Бијељини потребна таква странка која ће осигурати развој Бијељине и цијеле Семберије. За нас у СДС-у Семберија тек почиње права борба за интересе Бијељине и Семберије - поручио је Мићић.