latinica  ћирилица
01/11/2020 |  16:44 ⇒ 20:18 | Аутор: СРНА

Кандидат СДС-а за начелника општине Прњавор заборавио шта је причао његов страначки колега

Кандидат СДС-а за начелника Прњавора Милан Алексић у изборној кампањи је заборавио шта је причао његов страначки колега и носилац листе Милан Петровић на сједници Скупштине општине, па поново оптужује за наводне неправилности у вези са изградњом стамбено-пословног објекта "Центар", објавио је портал banjaluka.net.
Милан Алексић (Фото:atvbl.com) -
Милан Алексић (Фото:atvbl.com)

-  Тражимо од /начелника општине Прњавор Дарка/ Томаша и предсједника Скупштине општине /СО/ да једнаку бригу за јавни интерес покажу и на примјеру изградње стамбено-пословног објекта на парцели између улица Светог Саве и Вељка Миланковића. С обзиром на то да јавности још нисте доставили на увид одговоре на питања дефинисана закључком СО Прњавор од 12. јуна, постоји оправдана сумња да нису испоштовани сви услови у погледу правне регулативе и да се из тог разлога не оглашавате - наведено је у недавном саопштење СДС-а које је потписао Алексић.

Овај портал објавио је и тонски запис са сједнице локалног парламента на којој је Милан Петровић рекао да су достављене све потребне информације.

- Што се тиче одборника СДС-а могу одговорно потврдити да смо добили информације од начелника одјељења Жунића и то је та информација - рекао је тада Петровић.

Због обмањивања јавности од кандидата СДС-а за начелника општине Прњавор огласило се и тамошње предузеће "Старпродукт", које је инвеститор стамбено-пословног објекта "Центар", изражавајући згражавање чињеницом да "СДС и њихов кандидат за начелника оштне Милан Алексић њихову фирму и инвестицију користе у прљавој предизборној кампањи".

- Кандидат СДС-а на начелника Милан Алексић само наставља континуитет претходних СДС-ових власти у рекетирању и уништавању привредних субјеката наше општине - наведено је у саопштењу које је потписао директор тог предузећа Горан Ђекић.