latinica  ћирилица
29/10/2020 |  09:52 ⇒ 09:56 | Аутор: banjaluka.net

Тривић: Припремамо се за могућност да изгубимо у Бањалуци

Носилац листе ПДП-а за Скупштину града Јелена Тривић изјавила да ова странка ужива велику подршку међу бирачима у Бањалуци, али и да се припремају за могућност да изгубе изборе у највећем граду Српске, пише banjaluka.net.
Анкета - Фото: СРНА
АнкетаФото: СРНА

- Видим да имамо јако велику подршку људи у народу, надам се да је то довољно за превагу, али остављам и ту могућност и за њу се треба припремити. Не сјећам се да су неки политичари уживали такав позитиван утисак у јавности какав ми имамо у Бањалуци, али да ли та емоција значи и глас, то тек треба да видимо - изјавила је Тривићева за ТВ Приједор, преноси banjaluka.net.

Посјећамо, ДЕМОС је јуче објавио резултате истраживање, које за њих провела новосадска агенција "Нинамедиа", а по којем Игор Радојичић тренутно убједљиво води у Бањалуци. Према том истраживању, које је проведено на узорку од 800 грађана у периоду од 9. до 16. октобра, Радојичића би изабрало 62 одсто испитаника, а Станивуковића њих 38 одсто.

По истом истраживању, на предстојећим локалним изборима у Бањалуци највише гласова анкетираних - 36,2 одсто добио би СНСД, 19,6 ПДП, 6,5 одсто СДС и 6,3 одсто ДЕМОС, док су остале странке и коалиције добиле испод четири одсто гласова.