latinica  ћирилица
27/10/2020 |  10:46 ⇒ 28/10/2020 | 11:26 | Аутор: СРНА

Рајчевић на Пословном форуму менаџера у Бијељини

У Бијељини се данас и сутра одржава Пословни форум менаџера.
Пословни форум менаџера Бијељина (Фото: proeduca.net) -
Пословни форум менаџера Бијељина (Фото: proeduca.net)

На Форуму ће учествовати и министар за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске Срђан Рајчевић.

Рајчевић ће сутра у 12.30 часова, у разговору "Један на један" говорити о одговору институција на кризу изазвану пандемијом вируса корона, те о плановима у наредном периоду када је ријеч о институцијама Српске.

Министар ће у 13.00 часова учествовати у панел-дискусији "Перспективе за дуално образовање у Републици Српској", најављено је из ресорног министарства.

Пословни форум менаџера Бијељина 2020, који почиње данас у Етно-селу "Станишићи", шеста је конференција намијењена едукацији, размјени знања и искустава, те окупљању менаџера у привреди Српске, али и региона.

Центар за едукацију Pro educa, који је организатор дводневног скупа, омогућио је пренос конференције уживо путем своје званичне Фејсбук странице и Јутјуб канала.

Генерални покровитељ Пословног форума менаџера је град Бијељина, покровитељ је Влада Републике Српске, а партнер Подручна привредна комора Бањалука.