latinica  ћирилица
25/10/2020 |  15:39 ⇒ 15:42 | Аутор: РТРС

Деманти Тање Палачковић

Тања Палачковић, кандидаткиња ПДП-а за одборника у Скуштини града Бањалука демантовала је наводе из текста "Активиста СНСД-а тврди да је нападнут у Бањалуци", објављеног јуче на нашем порталу.
Ана Палачковић - Фото: Facebook
Ана ПалачковићФото: Facebook

Деманти преносимо у цијелости:

Вијест коју сте објавили, да је мој отац, Миленко Палачковић, физички напао активисту СНСД-а Огњена Црнобрњу не одговара истини и захтијевам објављивање демантија.

Истина је да је мој отац тражио од Црнобрње да престане да кида моје плакате, јер као кандидат имам свако право да се на тај начин представим својим комшијама и суграђанима, као и сваки други кандидат или политички субјект.

Након тога, породица Црнобрња, Огњен и његов отац, дошли су на врата моје породице, пријетећи смрћу мом оцу и мајци и покушавајући насилно да уђу у стан, за шта постоје докази у виду оштећене браве, као и свједоци. У том насилничком покушају спријечио их је мој брат.

Миленко Палачковић, мој отац, четири пута рањаван у одбрамбено-отаџбинском рату, данас доживљава не само овакве нападе од политички острашћених комшија, него и медијски хајку и клевете које пласирате, без покушаја, што новинарска етика захтијева, да чујете другу страну.

Против породице Црнобрња биће употребљена правна средства због пријетњи и покушаја физичког напада, као и против ваше медијске куће уколико не објавите деманти, што је ваша законска обавеза.