latinica  ћирилица
21/10/2020 |  12:50 ⇒ 12:50 | Аутор: СРНА

Пале: Начелник општине разријешио савјетника из ДНС-а

Начелник општине Пале Бошко Југовић разријешио је јутрос свог савјетника Немању Слијепчевића, који је раније на ту позицију именован на приједлог паљанског одбора ДНС-а, потврђено је Срни из Кабинета начелника општине Пале.
Бошко Југовић, начелник општине Пале - Фото: РТРС
Бошко Југовић, начелник општине ПалеФото: РТРС

Начелник Југовић најавио је овај потез на конференцији за новинаре, коју је, у својству предсједника Општинског одбора СНСД-а Пале, одржао у понедјељак поводом јавне и званичне подршке овдашњег одбора ДНС-а кандидату СДС-а и ПДП-а за начелника Пала на предстојећим изборима.

- Слијепчевића је, подршком опозиционом кандидату за начелника, практично разријешио паљански одбор ДНС чији је важан члан и који га је и предложио за савјетника начелника Пала. Ставови СНСД-а у оваквим случајевима су јасни и саопштио их је и предсједник СНСД-а Милорад Додик - речено је Срни у кабинету начелника општине Пале.

Из кабинета начелника општине нагласили су да Слијепчевић од данас више није савјетник начелника Југовића, који је поступио на исти начин као и Влада Републике Српске, која је из истих разлога на јучерашњој телефонској сједници смијенила предсједника Општинског одбора ДНС Пале Марка Кубатлију са мјеста вршиоца дужности директора Подручне јединице Пореске управе Републике Српске у Источном Сарајеву.