latinica  ћирилица
14/10/2020 |  17:08 | Аутор: СРНА

Шпирић: СНСД, руководство Српске и Србије чиниће све да сачувају сваког Србина

Потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић изјавио је данас у Дрвару да ће та странка и руководство Републике Српске у сарадњи са руководством Републике Србије и даље чинити све да сачува сваког Србина гдје год он био, а посебно у Федерацији БиХ /ФБиХ/.
Никола Шпирић - Фото: nezavisne novine
Никола ШпирићФото: nezavisne novine

Шпирић, који се данас састао са представницима Општинском одбора СНСД-а Дрвар, рекао је Срни да је СНСД једина странка која у протеклих 20 година води бригу о српском народу којем власти ФБиХ одузимају основна људска права, која и у кантонима гдје је им је призната конститутивност представљају мртво слово на папиру.

- Свако ко нарушава јединство унутар највеће српске политичке партије у БиХ, а то је СНСД, може слободно да је напусти и да тиме ојача партију и положај српских повратника у ФБиХ - поручио је Шпирић.

Радном састанку су присуствовали активи жена и младих, функционери СНСД-а у локалној и кантоналној власти, као и представници мјесних одбора.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Дрвар Горан Броћета рекао је Срни да је СНСД највећа и најстабилнија политичка странка која окупља српски народ у ФБиХ, гдје српски народ без СНСД нема другу алтернативу.