latinica  ћирилица
13/10/2020 |  09:36 ⇒ 09:43 | Аутор: РТРС

Масакр у Русији: Тинејџер убио троје па пресудио себи

Мушкарац, који је осумњичен за убиство три особе током пуцњаве у селу Бору у Нижегородској области, пронађен је мртав, саопштило је регионално истражно одјељење при Истражном комитету Русије.
Русија: Тинејџер усмртио троје људи (фото:radiokp.ru) -
Русија: Тинејџер усмртио троје људи (фото:radiokp.ru)

- Тијело је пронађено недалеко од моста гдје се све догодило - речено је агенцији у регионалном истражном одјељењу.

Према ријечима саговорника агенције, изгледа да је мушкарац извршио самоубиство.

Како је саопштила прес-служба Главне управе Министарства унутрашњих послова за Нижегородску област, тијело осумњиченог за убиство три особе пронашли су припадници полиције и припадници Регионалне националне гарде током оперативне потраге у шумском појасу у близини периферије села Бољшеорловско у Борском округу.

Медији су пренијели у понедјељак да се 18-годишњи Данил Монахов посвађао с бабом која је дошла на станицу да га испрати. Он је пуцао прво у њу, а потом је отворио насумичну ватру, усмртивши троје људи. Током јучерашњег дана трагало се за мушкарцем, а укључени су били и дронови са термалним очитавањем, преноси Спутњик.

Породица младића не зна зашто је Данил ово учинио. Његов ујак Михаил рекао је имао добре односе у породици. Данила и његову млађу сестру одгајали су отац и мајка, а баки у Бору код Нижњег Новгорода често је долазио у посјету.

- Очигледно се тог дана посвађао с њом (са баком. - prim. aut). До ње је дошао таксијем. Она га је послала кући родитељима. Изгледа да није желио да иде кући  - рекао се Михаил.

Он је напоменуо да је Даниел волио компјутерске игре и лов. Имао је дозволу за лов и оружје и неколико пута је са оцем ишао у лов на патке, извјештава Комсомолскаја Правда.