latinica  ћирилица
12/10/2020 |  15:09 ⇒ 15:22 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Важно да се очува коалиција која добро сарађује

Потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић истакла је да Невесиње има стабилну власт, те да је у политичком смислу важно да се очува коалиција на локалном нивоу да би могла да настави са реализацијом започетих пројеката.
СНСД-Невесиње - Фото: РТРС
СНСД-НевесињеФото: РТРС

Уочи састанка са представницима коалиционих странака у овој општини, Цвијановић је навела да је радује добра сарадња представника локалне власти.

- Тамо гдје имамо стабилну власт и међусобно разумијевање, имамо и добру претпостваку за развој и комуникацију са републичким властима. Овдје сам да их подржим у њиховим настојањима да изграде боље и развијеније Невесиње - рекла је Цвијановић.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Невесиње Милосав Уљаревић истакао је да су представници коалиције имали изузетно добру сарадњу у протекле четири године, те да имају јасан план за наредне четири.

Представник Општинског одбора Социјалистичке партије Момчило Вукотић рекао је да коалиција на локалном нивоу функционишемо изванредно, те да су реализовани готово сви планирани пројекти.

- Вирус корона је урадило своје, али очекујемо да ћемо у наредне четири године испунити све обавезе и обећања која смо дали грађанима Невесиња - нагласио је Вукотић.

Представник Покрета "Волимо Српску" Александар Марић рекао је да очекује да странке окупљене у коалицији која чини власт у Невесињу наставити да раде заједно.

- Очекујем да ћемо наставити да сарађујемо на свим прјектима, да рјешавамо проблеме са којима ћемо се сусретати. Наш покрет даје пуно подршку заједничком кандидату за начелника, актуелном начелнику Миленку Авдаловићу. Свим коалиционим партнерима желимо пуно успјеха на изборима - рекао је Марић.

Састанку коалиционих партнера са потпредсједником СНСД-а Жељком Цвијановић присуствовали су представници СНСД-а, Социјалистичке партије, ДНС-а, Демоса, Уједињене Српске, Покрета "Волимо Српску", Социјалистичке партије Српске, те СНС-а.