latinica  ћирилица
29/09/2020 |  11:52 ⇒ 11:59 | Аутор: СРНА

Вишковић: Српска да буде дестинација пожељна за живот

Потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић рекао је данас у Модричи да ће Влада Републике Српске наставити да помаже ову локалну заједницу и значајне инфраструктурне пројекте у наредном периоду као што је то радила и у протеклих 15 година са циљем да Српска буде дестинација пожељна за живот.
Модрича; СНСД-Општински одбор - Фото: СРНА
Модрича; СНСД-Општински одборФото: СРНА

- Желимо да унаприједимо живот грађана, да Српска буде дестинација пожељна за живот, да нико одавдје не одлази и да тиме покажемо да се овдје може нормално живјети, функционисати и привређивати, у свом граду и у својој општини - рекао је Вишковић прије почетка састанка са представницима Општинског одбора СНСД-а у Модричи.

Вишковић је истакао да је Модрича једна од локалних заједница гдје је СНСД у континуитету на власти у посљедњих 15 и више година и да не види ниједан разлог да и послије 15. новембра не буде тако.

Кандидат ове странке за начелницу општине Модрича Мара Милошевић захвалила је за сав допринос Владе овој општини.

- Ми врло добро знамо да су сви реализовани пројекти резултат рада СНСД-а, односно Владе Српске на челу са премијером Вишковићем - навела је она.

Посјетивши да је због епидемије вируса корона био обустављен рад многих фирми и у овој општини и у Српској, међу којима је Фабрика обуће "Алфа", она је рекла да је данас потврђено да ће бити исплаћени сви порези и доприноси како би све те раднице које су остале без посла могле да примају своје накнаде.

Милошевићава је захвалила Вишковићу на посјети и на свим одобреним капиталним пројектима који ће бити реализовани у наредних мјесец дана, изразивши наду за даљу сарадњу и подршку инфраструктурним пројектима.

Он је рекла да очекује побједу на локалним изборима, имајући у виду подршку лидера СНСД-а Милорада Додика, те потпредсједника странке Жељке Цвијановић и Радована Вишковића.

Састанку је пресуствовао вршилац дужности предсједника модричког Општинског одбора СНСД-а Јован Мишић.